Zes Helende Klanken

Ontspanning en harmonie

Met de workshop Zes Helende Klanken versterk je het natuurlijke vermogen om te herstellen van stress en ziekte.

Deze zelfhulpmethode uit de traditionele Chinese geneeskunde wordt al sinds de 4de eeuw beoefend. Tot op de dag van vandaag wordt deze methode veelvuldig ingezet om interne organen en emoties te harmoniseren met uitstekende resultaten. Enkele voorbeelden zijn o.a. een direct waarneembaar kalmerend effect, een verbeterde spijsvertering en een betere nachtrust.

In deze workshop leer je op een bijzondere wijze negatieve emoties los te laten via de ademhaling en te vervangen voor positieve emoties. Tijdens de oefeningen krijg je duidelijke instructies in hoe je met je voorstellingsvermogen je energie kunt sturen. Zittend vanuit je stoel combineer je eenvoudige armbewegingen met kleuren en klanken om zo een ‘koelend’ effect te creëren in de interne organen. De ‘Vijf Fasen Theorie’, een van de bouwstenen van de traditionele Chinese geneeskunde, vormt de basis voor deze bewegingen, kleuren en klanken.

Deze workshop is ontworpen om kennis te maken en vertrouwd te raken met de oefeningen van de Zes Helende Klanken. Je krijgt eerst een duidelijke inleiding. Vervolgens gaan we zonder ingewikkelde medische (Chinese) terminologie aan de slag met de oefeningen. Na deze workshop ben je in staat om de oefeningen zelfstandig te doen met behulp van een beknopt overzicht.

De Zes Helende Klanken kunnen als een apart systeem beoefend worden, maar vinden ook aansluiting bij het Qigong basisprogramma.

Data: zondag 24 januari 2021 en zondag 4 juli 2021

Tijd: 10:00-12:30

Locatie: ZenWay Yoga Studio Harlingen, Heiligeweg 20

Docent: Frank Heininga

Maximaal aantal deelnemers: 7

Duur: circa 2,5 uur

Kosten: €25

<< QIGONG WORKSHOPS | AANMELDEN >>

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0