Yoga Linda nieuwsbrief

Hoi allemaal!

Even een korte introductie van mijn kant. Ik ben Frank Heininga, een enthousiaste 46-jarige Harlinger met een enorme passie voor holistische geneeswijzen en lesgeven. Momenteel geniet ik samen met een geweldige groep van een uniek Qigong programma op dinsdagochtend in studio Hoog en Droog.

Wat is Qigong, hoor ik je denken? Wel, het is een eeuwenoude Chinese praktijk die draait om het verbeteren van ontspanning en vitaliteit door middel van specifieke oefeningen en meditaties. Vanaf maandagavond 4 maart gaan we ook van start met lessen in Dorpshuis de Spil in Midlum. En we zouden het geweldig vinden als je een keer langskomt om het zelf te ervaren tijdens een proefles.

Wat Qigong zo bijzonder maakt, is dat het perfect te combineren is met andere sporten zoals yoga. Het draait vooral om het voeden van je innerlijke energie door het versterken van je lichaamseigen Qi.

Ontdek zelf de rustgevende en helende kracht van Qigong. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus en bieden een geweldige manier om stress te verminderen, je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren en je energie in balans te brengen.

Plezier staat bij ons voorop, samen met het versterken van je natuurlijk genezend vermogen. Neem gerust contact met mij op voor een gratis proefles en ontdek de vele voordelen van Qigong voor jezelf!

Met vriendelijke groeten,

Frank Heininga

Lessen

Meer informatie over Yoga Linda >>

Blijf Geïnspireerd: Meld Je Aan Voor Onze Nieuwsbrief

 
 

Volg me op