Over Frank Heininga

Al meer dan twintig jaar hou ik me bezig met traditionele Chinese geneeswijze. Toen ik voor mijn HBO-studie als stageplaats China koos, kwam ik terecht in een Chinese ziekenhuisapotheek. Deze apotheek werkte voornamelijk met natuurlijke ruwe kruiden. Vanaf de eerste dag maakte dit een diepe indruk op me. Ik voelde de verbinding met de oorspronkelijke natuur en wat begon als een stage groeide uit tot een ware passie. Ik besloot op dat moment dat dit deel van mijn missie zou worden.

Terug in Nederland ben ik begonnen met persoonlijke consulten te geven over de werking van de bijzondere eigenschappen van kruiden, kruidenformules en geneeskrachtige theeën. Ik weet inmiddels zoveel over thee en kruiden en de heilzame werking daarvan, dat ik dit graag overbreng op anderen. Ik noem mezelf graag herbalist en wil mensen laten delen in mijn passie en kennis.

Mijn andere passie is lesgeven. Ik zie Qigong voor veel mensen groeien als een bron van ontspanning, energie en inspiratie. Hierbij zie ik de liefhebbers van deze prachtige kunst én wetenschap niet alleen zelfstandig thuis oefenen, maar ook samen en dichter bij de natuur. Met veel vertrouwen zie ik dit verder groeien naar diverse praktische toepassingen voor heling en persoonlijke groei.

Op deze website kunt u blogs lezen, aanmelden voor lessen of workshops, bestellingen doen en direct een afspraak maken voor een helder plan.

Ik wens u veel gezondheid en een gelukkig hart!

Frank Heininga

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0