Over Frank

Al meer dan twintig jaar hou ik me bezig met traditionele Chinese geneeswijze. Toen ik voor mijn HBO-studie als stageplaats China koos, kwam ik terecht in een Chinese ziekenhuisapotheek. Deze apotheek werkte voornamelijk met natuurlijke ruwe kruiden. Vanaf de eerste dag maakte dit een diepe indruk op me. Ik voelde de verbinding met de oorspronkelijke natuur en wat begon als een stage groeide uit tot een ware passie. Ik besloot op dat moment dat dit deel van mijn missie zou worden.

Terug in Nederland ben ik begonnen met persoonlijke consulten te geven over  de werking van de bijzondere eigenschappen van kruiden, kruidenformules, geneeskrachtige theeën en de verkoop daarvan. Ik weet inmiddels zoveel over thee en kruiden en de heilzame werking daarvan, dat ik dit graag overbreng op anderen. Ik noem mezelf graag herbalist en wil mensen laten delen in mijn passie en kennis.

Mijn andere passie is lesgeven. Via lessen en workshops deel ik graag Qigong. Deze bewegingsvorm is geweldig voor meer ontspanning en vitaliteit. Voor vragen kun je contact met mij opnemen >>

FYTOTHERAPIE | QIGONG >>

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0