Over Frank

Bio

Frank heeft een passie voor traditionele Chinese geneeswijze en is afgestudeerd als herbalist (HBO) met een extra specialisatie in medical Qigong. Na zijn studies bij academie Qing Bai en de Shenzhou universiteit heeft hij verdere ervaring opgedaan in Qingdao en Beijing, China en is in de praktijk actief als herbalist en energetisch therapeut. Hij heeft inmiddels ruime ervaring opgebouwd in het geven van workshops in ‘Qigong voor de seizoenen’ en is ook regelmatig gastdocent op evenementen.

Frank is een leraar met over 30 jaar ervaring in de traditionele Koreaanse Martial Arts. Hij heeft in het verleden Tang Soo Do (karate) school Yu Jang opgericht in Drachten (nu: Tang Soo Drachten). Ook in Deventer heeft hij een school opgericht – Spring Dragon – en studenten getraind in de Koreaanse zwaardkunst ‘Haedong Kumdo’. In beide scholen heeft hij studenten op mogen leiden tot de zwarte band.

De mengeling van zijn studies in de Martial en de Healing Arts samen met ervaring vanuit reguliere banen uit de dienstverlenende branche en de food sector hebben geleid tot een uniek aanbod in diensten en producten toegewijd aan gezondheid en welzijn.

Hij is beschikbaar voor consulten, workshops en privé-training.

MIJN VISIE >>