Hoe werkt het spaarprogramma?

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Je ontvangt 1 punt voor elke € 1,00 die je besteed! Het leuke van dit spaarprogramma is dat er meerdere manieren zijn om punten te verzamelen. Hier volgt een korte rondleiding:

Aan de linkerzijde van je scherm zie je een widget met daarin de tekst Mijn Punten. Zodra je daar op klikt verschijnt er een pop up met drie tabbladen.

Tabblad ‘Verdien’: Hier staan allerlei mogelijkheden om punten te verzamelen. Bijvoorbeeld door je profiel compleet te maken, je verjaardag op te geven, of door een bezoekje te brengen aan verschillende socia media.

Tabblad ‘Referral’: Met je unieke kortingsbon kun je vrienden uitnodigen en een beloning verdienen. Deel de kortingsbon makkelijk en snel via email, Facebook, Twitter, LinkedIn, of WhatsApp. Je ontvangt punten wanneer zij een aankoop doen.

Vanaf elke 100 punten kun je € 1,00 korting claimen bij het uitchecken. Je kunt ook verder sparen voor extra korting of gratis verzendkosten. Om de korting toe te kunnen passen moet je ingelogd zijn in je account. Hieronder zie je een voorbeeld:

Tabblad ‘Claim’: Je kunt sowieso vanaf elke 100 punten € 1,00 korting claimen, maar op dit tabblad kun je zien welke beloningen er nog meer zijn. Doorsparen voor 300 punten geeft recht op een kortingsbon van € 5,00. Ook kun je kiezen voor een gratis verzending. Je hoeft dan niet per se minimaal € 50,00 aan producten te kopen. In dit geval kun je ook gratis verzending claimen onder de € 50,00.

Je punten en de transactie geschiedenis kun je vinden in het menu van het dashboard. Een andere plek waar je alleen je punten kunt zien is in ‘Mijn Account’ van het hoofdmenu van de website.

Vorige Hoe kan ik betalen?
Volgende Kan ik mijn pakketje ook zelf afhalen?
Inhoudsopgave
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0