Hoe werkt het spaarprogramma?

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

U ontvangt 1 punt voor elke € 1,00 die u besteed! Het leuke van dit spaarprogramma is dat er meerdere manieren zijn om punten te verzamelen. Hier volgt een korte rondleiding:

Aan de linkerzijde van je scherm ziet u een widget met daarin de tekst Mijn Punten. Zodra u daar op klikt verschijnt er een pop up met drie tabbladen.

Tabblad ‘Verdien’: Hier staan allerlei mogelijkheden om punten te verzamelen. Bijvoorbeeld door uw profiel compleet te maken, uw verjaardag op te geven, of door een bezoekje te brengen aan verschillende socia media.

Tabblad ‘Referral’: Met uw unieke kortingsbon kunt u vrienden uitnodigen en een beloning verdienen. Deel de kortingsbon makkelijk en snel via email, Facebook, Twitter, LinkedIn, of WhatsApp. U ontvangt punten wanneer zij een aankoop doen.

Vanaf elke 100 punten kunt u € 1,00 korting claimen bij het uitchecken. U kunt ook verder sparen voor extra korting of gratis verzendkosten. Om de korting toe te kunnen passen moet u ingelogd zijn in uw account. Hieronder ziet u een voorbeeld:

Tabblad ‘Claim’: U kunt sowieso vanaf elke 100 punten € 1,00 korting claimen, maar op dit tabblad kunt u zien welke beloningen er nog meer zijn. Doorsparen voor 300 punten geeft recht op een kortingsbon van € 5,00. Ook kunt u kiezen voor een gratis verzending. U hoeft dan niet per se minimaal € 60,00 aan producten te kopen. In dit geval kunt u ook gratis verzending claimen onder de € 60,00.

Uw punten en de transactie geschiedenis kunt u vinden in het menu van het dashboard. Een andere plek waar u alleen uw punten kunt zien is in ‘Mijn Account’ van het hoofdmenu van de website.

Vorige Hoe kan ik betalen?
Volgende Kan ik mijn pakketje ook zelf afhalen?
Inhoudsopgave
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0