Innerlijke Glimlach: Activeer Je Hart-Energie met ‘Loving Memory’

De ‘Loving Memory’ verwijst naar het oproepen van een liefdevolle herinnering om een oprechte innerlijke glimlach op te wekken. Met s.m.i.l.e. bedoelen we ook wel Start My Internal Love Engine. Vervolgens richten we onze aandacht op ons hart en maken we een verbinding door te glimlachen vanuit ons hart. Dit ontspant het hart en activeert de Hart-energie.

A loving memory everyday, keeps the panic away”.

Dit pakkende rijm vat de kern samen van een krachtige Qigong oefening die gericht is op het oproepen van liefdevolle herinneringen om stress te verminderen, angst te bestrijden en het algehele welzijn te bevorderen.

“A loving memory everyday,…”.

De eerste helft van het rijm benadrukt het belang van het dagelijks oproepen van liefdevolle herinneringen. Door ons te concentreren op positieve momenten uit het verleden, activeren we het beloningssysteem in de hersenen, wat leidt tot de afgifte van geluk hormonen zoals dopamine en serotonine. Deze neurotransmitters dragen bij aan gevoelens van geluk, tevredenheid en kalmte, waardoor stress en angst effectief worden verminderd.

“…, keeps the panic away”.

De tweede helft van het rijm onderstreept de kracht van liefdevolle herinneringen om paniekaanvallen te bestrijden. Door onze aandacht te richten op een positieve herinnering tijdens momenten van paniek, kunnen we onze aandacht afleiden van negatieve gedachten en gevoelens, waardoor de symptomen van paniekaanvallen worden verlicht.

Deze eenvoudige oefening kan een waardevolle tool zijn voor het verbeteren van zowel mentale als fysieke gezondheid. Door dagelijks liefdevolle herinneringen op te roepen, kunnen we stress verminderen, angst loslaten en een algeheel gevoel van welzijn en innerlijke rust creëren.

Wil je meer leren over Qigong? 

Verbeter je gezondheid binnen 30 dagen met onze online Qigong programma’s. In onze leeromgeving bieden we live oefensessies, Q&A calls, inclusief de zeer toegankelijke beginnerscursus Qigong Genesis, en vijf unieke vervolgcursussen die je het hele jaar door kunt volgen.

Een lidmaatschap (slechts $69) is inclusief:

💡 Dagelijkse Pocket Coaching

🔴 1x Live Wekelijkse Lessen

💬 1x Live Maandelijkse Q&A

⚒️ Handige Tools Voor Zelfstudie

📱 De Zéér Gebruiksvriendelijke App Van Skool

Word NU lid en ontvang deze bonussen:

🎁 Wekelijkse Tips & Inspiratie

🎁 Waardebon t.w.v. 20 EUR, vrij te besteden in de Elixer webshop

GA DOOR & pluk de vruchten:

🔒 Exclusieve bonussen na 6 maanden lidmaatschap

Word NU lid en profiteer van de 69 USD prijs, voordat deze omhoog gaat!

Geniet Van Het Leven, Ga Naar Skool >>

Blijf Geïnspireerd: Meld Je Aan Voor Onze Nieuwsbrief

 
 

Volg me op