Herroepingsrecht & retour

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via frankheininga@pm.me Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Wij streven naar continue naar kwaliteit en klanttevredenheid. Mocht er onbedoeld iets mis zijn gegaan dan willen we graag van u weten wat het probleem is en hoe wij ons kunnen verbeteren. Neem voor vragen, klachten of onduidelijkheden altijd eerst contact met ons op via deze pagina >>

Om uw retour aan te melden dient u onderstaand retour formulier te versturen. Vanaf dat moment is uw melding in behandeling. Na het verzenden van het formulier ontvangt u van ons een bevestiging en indien van toepassing een retour nummer en retour adres. Wij onderzoeken dan de beste mogelijkheden en of u in aanmerking komt voor een vervangend product of een restitutie.

Bij een beschadiging, afwijking, of een incompleet artikel vragen wij u om een foto toe te voegen in het onderstaande formulier.

Let op! Bewaar het bewijs van uw aankoop en meld uw retour altijd binnen 14 dagen. De verzendkosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0