Heerlijk deze rustige oefeningen Frank. Het werkt op veel vlakken door. Leuk om je gevarieerde les te volgen in de Spil. De actieve meditatie met het groene licht was uniek. Het roept nieuwsgierigheid op en bewondering voor ons lichaam. Bedankt voor het onderwijs in het hout element.
Femke
Ik heb je workshop als heel fijn ervaren. Je bent heel duidelijk in het uitleggen van wat we gaan doen en brengt het op speelse wijze. Wat heel fijn is. De 5 elementen en meridianen wordt ook gebruikt in de yin yoga. Heel interessant. Ook heel fijn dat je werkt met energie.
Diana
Deze ochtend een bijzondere les gehad van Frank Heininga bij Sterrenland in Twello. Samen met Carla deden hij de warming up met veel aandacht voor de soepele ademhaling en het hele lichaam harmonieus en soepel ritmische bewegen. De 5 elementen zoals wij die kennen met de water, hout, vuur, aarde en metaal vorm hebben we heerlijk met de groep van 14 deelneemsters gedaan. De bijbehorende Yin organen met de klank en met achterliggende theorie over het gebruik ervan voor transformatie van de negatieve emoties naar de vervangende positieve emoties vakkundig geleerd te hanteren. Heel mooi om te ervaren dat de goede ondergrond door Carla’s Qigong lessen gaf dat de “six healing sounds” direct in te zetten zijn en de kleuren terug te zvinden zijn in een gezond aura. 😘🧚🐋
Christa
Ik wil je bij deze graag laten weten dat ik door jouw proefles heel enthousiast over Qigong ben geraakt en mijn ochtend sindsdien met Qigong oefeningen buiten in mijn tuin begint. ZALIG!!! Dank dus alsnog voor je fijne uitleg voor ons als nieuwsgierige beginners toen bij Hoog & Droog, jouw fijne energie (en trouwens ook videos) heeft mij zeer geinspireerd en werkt dooooor🙏🏻🌱
Kerstin
Ik wil je bij deze graag laten weten dat ik door jouw proefles heel enthousiast over Qigong ben geraakt en mijn ochtend sindsdien met Qigong oefeningen buiten in mijn tuin begint. ZALIG!!! Dank dus alsnog voor je fijne uitleg voor ons als nieuwsgierige beginners toen bij Hoog & Droog, jouw fijne energie (en trouwens ook videos) heeft mij zeer geinspireerd en werkt dooooor🙏🏻🌱
Kerstin
Frank, jij geeft geweldig les en ik ben superblij met jouw video's in de Elixer App! Dat meen ik uit de grond van mijn hart. Ik kijk er iedere week weer naar uit, we hebben een hele leuke groep en ik voel me lichamelijk beter en sterker sinds ik jouw lessen Qigong volg.
E.A.
Door de verschillende Qigong oefeningen te doen kreeg ik nieuwe inzichten tussen mijn lichaam en geest. Ik heb handvatten mee gekregen om me in sommige situaties beter staande te houden. Daarin voel ik me rustiger, meer ontspannen en energieker. Begin de dag met een glimlach! De training gaat zeker vervolgt worden.
Tineke
De Qigong cursus geeft je energie en bewustwording van elementen in je lichaam en door middel van oefeningen innerlijke rust! Heel ongedwongen wordt het verteld en daarom is het leuk en pak je het gauw op! Bedankt Frank heb er echt iets aan!!
Renate
Ik ben rustiger geworden en ik heb meer controle over mijn ademhaling. En vanaf nu heb ik een lach op mijn gezicht als ik aan mijn organen denk! Ik heb er echt wat aan gehad. Je uitleg was erg goed. De volgende keer wil ik er weer bij zijn.
Matjene
Ik heb mee gedaan met een Qigong basiscursus en heel veel plezier gehad. Ik vond de onderwerpen heel bijzonder en praktisch. Door deze cursus en de extra aandacht en behandeling met een Chinese kruidenformule hoefde ik geen operatie plaats te laten vinden aan mijn zere knie waar ik jaren lang last van heb gehad. Ook heb ik meer energie! Thanks Frank.
Yoni
Hoi Frank! Na je kruidenformule gaat het weer heel goed met mij! Ik heb geen pijn meer in mijn handen. Voor de rest voel ik mij veel fitter. Geen pijn. Ook niet in knieën, schouders, heupen. Alleen nog wat in rechter elleboog. Ik slaap ook veel beter! Ik schrik soms wel eens 8 uur wakker! Ik ben blij! Tot zover mijn update.
Rennie
Ik ben erg blij met jouw lessen! Ik vind het inspirerend en natuurlijk voelen.
Samantha
De beauty workshop was erg inspirerend en een heerlijk soepje!
Annemarie
Abonneer op de Elixer nieuwsbrief