Een klein theesprookje

Dit is toch wel heel origineel om te krijgen of cadeau te geven: Bloementhee.
Hier ben ik maar weer eens even echt voor gaan zitten, want ik kan mijn nieuwsgierigheid altijd slecht bedwingen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb mijn glazen theepot gevuld met heet water en er vervolgens de parel (of eigenlijk gewoon een bolletje gemaakt van blaadjes en een bloem) in gelegd. Dus niet eerst de parel en dan het hete water, dit is wel belangrijk, want je wilt de bloem immers niet stuk maken. Het wachten kon beginnen. Best leuk, een kleine mini-voorstelling zomaar in mijn glazen theepot. Ik zag de bloem heel langzaam steeds groter worden, best een beetje sprookjesachtig eigenlijk.

Er zijn verschillende smaken te koop. Ik had groene thee, lelie en jasmijn. De smaak van de thee is mild, niet heel sterk, wel heel smakelijk. Echt een thee die je prima ‘s middags drinkt, al dan niet gecombineerd met iets zoets.
Een kleine opmerking: op de gebruiksaanwijzing staat een halve liter, maar ik heb wat meer water gebruikt voor een beter resultaat. 

Er is keuze uit 3 soorten bloeiende thee. Welke kies jij? https://frankheininga.nl/product-tag/bloeiende-thee/

Vond je deze blog leuk? Volg het laatste nieuws:

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0