Development update

27 februari 2020

Met veel liefde en toewijding begint deze website vorm te krijgen in structuur en functie. Uitdaging genoeg, want frankheininga.nl krijgt hoofdzakelijk twee unieke mogelijkheden voor haar bezoekers:

1. Member-portal met on-line cursusmateriaal voor een compleet jaarprogramma Qigong. De doelstelling is om dit jaar al het materiaal van de expressievormen on-line te krijgen. Begin 2021 komen hier Qi-massage routines en Qi-meditaties bij. Daarmee is het programma ‘Qigong voor de seizoenen’ compleet. Dit programma gaat parallel lopen met onze seizoenen en kan ook live aansluiting vinden bij het verloop van reguliere studieprogramma’s. 1 mei is de datum voor de eerste ‘vuurdoop’ van het eerste on-line programma over het Vuur-element. Een zeer gewaagd project wat veel planning en voorbereiding vraagt. Hierbij word ik bijgestaan door Tjardo Tuinstra. Tjardo denkt mee met de creatieve en technische inrichting van dit gedeelte. Mijn e-book is voor circa 60% voltooid.

2. De Herbal Shop draait momenteel super goed op Woocommerce en gelukkig ook op een stabiele server. Dit gedeelte van de website is uitvoerig getest op weergave van de productpagina’s en de infrastructuur voor betalingsverkeer. Op dit moment wordt een complete checklist afgewerkt om in aanmerking te komen voor een Webwinkel Keurmerk. SSL beveiliging moet volgende week actief zijn. Als dat actief is kan het zijn dat bepaalde hyperlinks bijgewerkt moeten worden. Als dat allemaal weer werkt en gecorrigeerd is volgt een begin met SEO. Processen worden gedocumenteerd voor de helpende hand in de toekomst.

De eerste twee categorieën die live gaan in april zijn: Melanges op thema en Yogi Tea. Andere categorieën zullen geleidelijk volgen om een mooi assortiment op te bouwen met natuurlijke producten. Bestellingen vanuit de productgroep ‘Melanges op thema’ betreffen bestellingen die nauwkeurig handmatig voorbereid moeten worden. Momenteel voer ik testen uit voor de complete orderverwerking, en ook het bewaren, afwegen en het hygiënisch verpakken van de theeën. Op dit moment is er een keuze voor een proefzakje voor alle theeën en een verpakking in een hersluitbaar stazakje of een busje. Er zullen nog foto’s toegevoegd worden van deze variaties waarop het label te zien is op de verschillende verpakkingsmogelijkheden. Op je gezondheid en tot de volgende blog!

Toevoeging 4 maart 2020: het beveiligingscertificaat is geactiveerd. Dit is te zien aan het slotje links van je adresbalk. Mocht je dit nog niet zien, probeer dan https://frankheininga.nl en/of wis je cookies.