De nieuwste video

Open Odysee in een nieuw tablad

Reacties van cursisten

Frank, ik ben zo blij met jouw Qigong lessen. Jij deelt jouw kennis met ons op een duidelijke en kalme manier. Dit heeft mij in de korte tijd al heel veel rust en aarding gebracht. Bedankt, namaste 🙏 🔥 – Els

Ik ben rustiger geworden en ik heb meer controle over mijn ademhaling. En vanaf nu heb ik een lach op mijn gezicht als ik aan mijn organen denk! Ik heb er echt wat aan gehad. Je uitleg was erg goed. De volgende keer wil ik er weer bij zijn. – Matjene

De Qigong cursus geeft je energie en bewustwording van elementen in je lichaam en door middel van oefeningen innerlijke rust! Heel ongedwongen wordt het verteld en daarom is het leuk en pak je het gauw op! Bedankt Frank heb er echt iets aan!! – Renate

WAT IS QIGONG? | AGENDA >>

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0