Betaalmethodes

Er zijn hoofdzakelijk drie betaalmethodes: iDEAL, PayPal & cryptovaluta. iDEAL en PayPal maken gebruik van de Payment processor Mollie. Bij het versturen van cryptovaluta wordt de TXID (transaction ID) geverifieerd via Woocommerce.

iDEAL

Wanneer kan ik met iDEAL betalen?

Bij Frank Heininga kun je altijd met iDEAL betalen: deze betaalmogelijkheid vind je op de checkout pagina nadat je een bestelling hebt geplaatst.

Hoe betaal ik met iDeal?

In de checkout kun je direct kiezen voor betalen met iDEAL. Kies je eigen bank en daarna word je automatisch naar de beveiligde omgeving van jouw bank gestuurd. 

Hoe weet ik of mijn betaling is gelukt?

Als je met iDEAL betaalt, wordt dat direct verwerkt. In ‘Mijn Account’ kun je je bestelling en de status van je betaling zien.

Hoe betalen jullie mijn retour terug?

Retourneer je (een deel van) je bestelling? Zodra we je retour hebben verwerkt, wordt het tegoed binnen 3 werkdagen op je bankrekening teruggestort. Kijk voor meer informatie ook op de pagina ‘herroepingsrecht‘.

PayPal

Wanneer kan ik met PayPal betalen?

Bij Frank Heininga kun je altijd met PayPal betalen: deze betaalmogelijkheid vind je op de checkout pagina nadat je een bestelling hebt geplaatst.

Hoe betaal ik met PayPal?

In de checkout kun je direct kiezen voor betalen met PayPal. Voer uw emailadres in, zodat u automatisch naar de beveiligde omgeving van uw PayPal account wordt geleid.

Hoe weet ik of mijn betaling is gelukt?

Als je met PayPal betaalt, wordt dat direct verwerkt. In ‘Mijn Account’ kun je je bestelling en de status van je betaling zien.

Hoe betalen jullie mijn retour terug?

Retourneer je (een deel van) je bestelling? Zodra we je retour hebben verwerkt, wordt het tegoed binnen 3 werkdagen op je bankrekening teruggestort. Kijk voor meer informatie ook op de pagina ‘herroepingsrecht‘.

Cryptovaluta

Wanneer kan ik met cryptovaluta betalen?

Bij Frank Heininga kun je altijd met cryptovaluta betalen: deze betaalmogelijkheid vind je op de checkout pagina nadat je een bestelling hebt geplaatst.

Hoe betaal ik met cryptovaluta?

Nadat u uw voorkeur heeft aangegeven op de checkout pagina voor de gewenste valuta, ziet u op de volgende pagina het stortingsadres (deposit address) en een QR code. U dient één van deze twee opties te gebruiken. In het geval van het stortingsadres kopieert u dit om het in uw wallet te plakken. U kunt ook de QR code scannen.

Hoe weet ik of mijn betaling is gelukt?

Nadat u het bedrag heeft verzonden wordt er automatisch een TXID aangemaakt. Met de TXID is het mogelijk om de status van de betaling te volgen. De betaling is gelukt als de transactie volledig geconformeerd is op de blockchain.

Hoe betalen jullie mijn retour terug?

Retourneer je (een deel van) je bestelling? Zodra we je retour hebben verwerkt, wordt het tegoed binnen 3 werkdagen op je ‘stortingsadres’ teruggestort. Ongeacht marktfluctuaties ontvangt u altijd exact hetzelde aantal terug wat u heeft verstuurd. Zie voorbeeld hieronder. Kijk voor meer informatie ook op de pagina ‘herroepingsrecht‘.

Stel, u doet een betaling van 0.00550000 BTC op 1 maart voor product A. Op 5 maart laat u ons weten dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. Er in dit voorbeeld vanuit gaande dat dit volledig geaccordeerd is, volgt een terugbetaling binnen drie werkdagen van het door u eerder betaalde product A.

Het kan zijn dat er in de tussenliggende periode een positieve of negatieve marktfluctuatie is geweest. Ook bekend als: ‘volatiliteit‘. Hoe dan ook, u ontvangt weer exact 0.00550000 BTC en ook een email met een TXID.

Let op! Bescherm uw gegevens en verstrek nooit uw wachtwoord, of ‘private key’ aan Frank Heininga of medewerkers van Frank Heininga.