Ontdek de magie van ‘Beauty Rituals’ tijdens onze inspirerende workshop! Deze workshop biedt niet alleen betaalbare en natuurlijke alternatieven vanuit de krachtige wereld van kruiden, maar introduceert ook minder bekende Qigong-technieken en -routines. We richten ons echter niet alleen op uiterlijke schoonheid, maar belichten ook het brede concept van schoonheid, met de nadruk op eigenwaarde en zelfvertrouwen.
 
Tijdens deze workshop delen we essentiële kennis over gezichtsdiagnostiek volgens de traditionele Chinese geneeskunde. Je zult ontdekken hoe signalen in je gezicht verband kunnen houden met je algehele gezondheid en de staat van je organen.
 
Wat is het verschil tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid? Wat zijn de factoren die het verouderingsproces beïnvloeden? En, belangrijker nog, hoe kun je jeugdigheid behouden? Deze en meer vragen worden uitgebreid behandeld tijdens onze workshop. 
 
We nodigen je van harte uit om deel te nemen en je kennis te vergroten. Meld je snel aan via het onderstaande formulier, want dit is wat je kunt verwachten: 

  • Een warm welkom en een energieke warming-up
  • Diepgaande inzichten over schoonheid en lang leven
  • Leer gezicht lezen met behulp van diagnostiek
  • Verken Dayan Qigong & cosmetische Qi-massage routines
  • Ontdek mijn top 10 kruiden, formules en theeën voor huid, haar en nagels

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en sluit je aan bij onze boeiende workshop. Samen gaan we op een reis naar schoonheid, gezondheid en zelfvertrouwen!

Docent: Frank Heininga
Datum: 3 december (Twello)
Tijd: 10:00 – 12:30 uur
Locatie: Sterrenland, Meermuidenseweg 19B, Twello
Kosten: € 40,00 p.p.
Maximaal aantal deelnemers: 12
Syllabus en video’s: Ja