Aankondiging: Lancering van het Skool-platform

Q: Wat is het goede nieuws dat je wilt delen?
A: De Elixer App evolueert naar het Skool-platform, een uitgebreid en gebruiksvriendelijk leerplatform voor Elixer-cursisten, zowel als app en desktop applicatie.

Q: Wat houdt de overgang naar het Skool-platform in voor de gebruikers?
A: Tijdens het voorjaar, met ons Hout-thema in maart en april, worden gebruikers uitgenodigd als early birds met exclusieve toegang. Ze kunnen hier de vorm leren, meditaties en massagetechnieken volgen en extra informatie verkrijgen die niet tijdens reguliere lessen wordt behandeld, zoals typologie, emoties, het weer, en meer praktische toepassingen.

Q: Wat kunnen gebruikers verwachten na de overgang naar het Skool-platform?
A: In maart ontvangen gebruikers een e-mail om een account aan te maken voor Skool, waarmee ze een profiel kunnen aanmaken en onbeperkt gebruik kunnen maken van beschikbare cursussen. Hoewel er achter de schermen wordt gewerkt aan meerdere cursussen, zal in eerste instantie alleen de cursus van ‘Het Hout Elixer’ beschikbaar zijn en het begin van de basiscursus Qigong Genesis.

Q: Zijn er veranderingen in de toegang tot de Elixer App?
A: Op 1 mei 2024 wordt de Elixer App afgesloten, aangezien Skool voldoende functionaliteit biedt en is ontworpen voor een prettige communicatie over de inhoud en interactie tussen gebruikers.

Q: Worden er kosten in rekening gebracht voor het gebruik van Skool?
A: Rond de zomervakantie zal een marketingcampagne worden gelanceerd en nieuwe gebruikers die de online cursussen willen volgen, zullen een eenmalig of maandelijks bedrag moeten betalen. Echter, bestaande gebruikers van de Elixer App zullen hiervan vrijgesteld zijn. Volledige vrijstelling voor onbeperkt gebruik van het nieuwe Skool-platform voor nieuwe cursisten, bijvoorbeeld naar aanleiding van het volgen van wekelijkse lessen of workshops, is mogelijk tot uiterlijk 1 mei 2024.

Q: Is er nog iets dat je aan de gebruikers wilt meegeven?
A: De enthousiasme, suggesties en opbouwende kritiek van de gebruikers om Skool zo toegankelijk mogelijk te houden, worden gewaardeerd en zijn waardevol voor de verdere ontwikkeling van het platform.

Abonneer op de Elixer nieuwsbrief
 
 

Volg me op